Esküvő tervezés a Wedbox-szal

Esküvő tervező

A leginnovatívabb esküvő tervező alkalmazás a piacon, mindennel amire szükséged lehet az esküvőszervezésnél. Akár útközben is használhatod.

Wedbox több mint 300.000 esküvői pár tapasztalata alapján ajánl testreszabott javaslatokat a tökéletes esküvőhöz. Ingyenes – próbáld ki most!

Letöltés
Esküvő tervező alkalmazás

A Wedbox esküvő tervező funkciói

Testreszabható esküvői ellenőrzőlista

Töltsd ki egyszerűen az előre elkészített, de testreszabható sablont az esküvői dátumod és a preferenciáid alapján, később bármikor gyorsan módosíthatod. Az esküvő tervező alkalmazás teljeskörű áttekintést nyújt az esküvődről, hogy mi következő lépés, mire kell figyelni és mivel kell foglalkozni. Tudj meg többet »

Esküvői vendéglista

Használd az esküvői vendéglistát, adj hozzá, távolíts el, módosíts vagy összegezd a vendégeidet igényeid szerint. Egy kattintással láthatod, hogy hány vendéget hívtál meg, hányan vesznek részt és hányan nem jeleztek még vissza.

Esküvői visszaszámláló

Ezzel a funkcióval, bármikor láthatod, hogy mennyi idő van hátra nagy napig. Indítsd el a visszaszámlálást – miért nem osztod meg az esküvői visszaszámlálót a közösségi médiában!

Részletes esküvői költségvetés

Az esküvő tervező költségvetési része tökéletes segítség, hogy nyomon kövessétek az esküvői kiadásaitokat. A felület letisztult, könnyű áttekinteni és használni, egy gombnyomással láthatjátok a teljes és mindenre kiterjedő esküvői költségvetés összesítését, a részleteket, illetve, hogy mennyi pénzetek van és mennyit költöttetek idáig.

Keresd meg a beszállítódat

Láthatod a legközelebbi esküvői beszállítók és partnerek ajánlatait. Nézd meg a lenyűgöző helyszíneket, a leggyönyörűbb esküvői ruhákat, az elegáns esküvői karikagyűrűket vagy a legjobb esküvői fotósokat a közeledben, az igényeid szerint.

Átfogó áttekintés

Az alkalmazás áttekintés oldala megmutatja, pontosan hol vagytok az esküvő tervezés folyamatában. Láthatjátok a költségvetési információkat, az esküvőig hátralévő időt, illetve hogy hol tartotok a folyamatban.

Együttműködés a pároddal

Használjátok az esküvő tervező alkalmazást és szervezzetek egy tökéletes esküvőt egyszerűen, gyorsan és hatékonyan. Hívd meg a párodat, oszd meg esküvői ötleteidet, terveidet vagy delegáld a feladatokat, legyen szó az esküvői dekorációról, a karikagyűrűkről vagy esküvői helyszínről.

Letöltés
esküvőszervező

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Miért használjam az esküvő tervező alkalmazást?

Az alkalmazás segít megtervezni, megszervezni és nyomon követni mindent, ami fontos lehet az esküvőszervezési folyamatban. Könnyű kezelni, testreszabni és megosztani az esküvői ötleteket, a feladatokat, illetve az esküvői költségvetés részleteit. Használd ahogy szeretnéd és élvezd ezt az elegáns app-ot. Igény szerint értesítéseket kapsz a következő feladatokról, illetve az összefoglaló oldal segít abban, hogy ne vessz el a részletekben.

Testreszabhatom az esküvői checklist-et és költségvetést?

Igen! Könnyedén hozzáadhatsz és eltávolíthatsz elemeket az esküvői ellenőrőzlistáról és költségvetésből. Bármikor személyre szabhatod az esküvői todo listádat, az esküvői dátum, a terveid és a vágyaid alapján. Nem számít, hogy mikor kezded el használni az alkalmazást, a Wedbox esküvői tervező automatikusan létrehozza a javasolt checklist-et az esküvődhöz, amelyet igény szerint módosíthatsz.

Hogyan működik ez az interaktív esküvői app?

A Wedbox esküvő tervező alkalmazás automatikusan figyelmeztet a következő elvégzendő feladatokra, így semmint sem felejthetsz el. Bármikor frissítheted az ellenőrzőlistát vagy megoszthatod az esküvői ötleteket a partnereddel. Az esküvő tervező app átfogó összefoglalót nyújt azokról a feladatokról, amelyeket még megoldásra várnak az esküvőszervezési folyamatban.

Milyen telefonokkal működik együtt az alkalmazás?

A Wedbox esküvő tervező app egy natív mobilalkalmazás, amely Android és iOS mobil operációs rendszereken elérhető. Az alkalmazás tabletről is elérhető, de nem támogatott. Az alkalmazás bármilyen mobileszközről használható és ingyenes.

Mi a költsége az esküvő tervező alkalmazásnak?

Az esküvő tervező teljesen ingyenes, semmilyen rejtett költség nincs. Próbáld ki, használd és élvezd ezt az egyedülálló esküvői alkalmazást, hogy gyorsan és hatékonyan szervezhesd meg az esküvődet.

Mikor érdemes elkezdeni az app használatát?

Nincs időbeli korlát, bármikor elkezdheted használni az esküvői tervező app-ot. Különböző ellenőrzőlistákat ajánlunk, attól függően, hogy mikor kezded el használni az alkalmazást. Ez az jelenti, hogy bármikor is kezded el a használatát, az esküvői ötleteidhez és feladatadihoz egyedi megoldást kínálunk.

Miért különbözik a Wedbox esküvő tervező más esküvőszervező megoldásoktól?

A Wedbox végső célja, hogy a világ legjobb esküvő tervező megoldását biztosítsa az esküvőre készülő pároknak, amely megfelel az elképzeléseiteknek és segít megszervezni a tökéletes esküvőt. A célunk, hogy egy ingyenes, egyszerű, szerethető és felhasználóbarát alkalmazást kínáljunk Nektek.

Egy helyre gyűjtöttük az összes olyan fontos funkciót, amely segítségetekre lesz az esküvőszervezésnél. Az esküvő tervezés szórakoztató!

Miért CO2 semleges a Wedbox?

A Wedbox mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa, ezen érték biztosítja, hogy pozitív hatással legyünk az emberek életére, főként akkor ha életük egyik mérföldkövéhez értek.

CO2 semlegesség annyit jelent, hogy környezettudatosan gondolkozunk és cselekszünk.

Itt nézheted meg a tanúsítványunkat: https://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/4913/l/1

Az alkalmazást futtató szerverek megújuló energiaforrásokat használnak, így nincs szén-dioxid kibocsájtásuk. Örülünk, hogy a Wedbox ezzel is hozzájárulhat a természeti értékeink megőrzéséhez, így biztosítva egy szebb jövőt az eljövendő generációk számára.

Próbáld ki a Wedbox esküvő tervező alkalmazását

A Wedbox esküvő tervező alkalmazásnak egyetlen célja van, hogy a lehető legegyszerűbb módon tervezhesd meg az álomesküvődet.

Kipróbálod most?

English
English

Mi mások véleménye az esküvő tervező alkalmazásról!

“Kipróbáltam néhány esküvői alkalmazást, azt gondolom, hogy mindegyik szemét volt, így nem foglalkoztam tovább velük. Aztán megtaláltam a Wedbox esküvői tervezőt, amely tökéletes.“

★ ★ ★ ★ ★
Richard Duffy

„Mindenképpen ajánlom! Számomra sokkal több értelme van ezt az alkalmazást használni, mint költségvetési táblázatokat, amelyeket a mennyasszonyok a végén mindig kidobnak.”

★ ★ ★ ★ ★
Mai Cecilie

„Azt kell mondanom, hogy ez az alkalmazás nagyon hasznos! Kezdetben nagyon el voltunk havazva, de ennek az alkalmazásnak köszönhetően, mindent sikerült megtervezni. Csodálatos, köszönöm!”

★ ★ ★ ★ ★
Luckysaabi

“Nem voltam sok esküvőn, illetve nem sokat tudok az esküvőszervezésről és akkor itt ez az esküvői app, amely életmentő…”

★ ★ ★ ★ ★
Miiiie1992

“SZERETEM! Egyszerű és gyors áttekintést add, illetve kezdésből nagyon jó az ellenőrzőlista.”

★ ★ ★ ★ ★
nadia_pokorni
 

“Ez a leggyorsabb és a legegyszerűbb módja az esküvőtervezésnek! Szeretem és ajánlom!”

★ ★ ★ ★ ★
Kym Klaehn