Gyűjtsd össze az esküvői fotókat a vendégektől és oszd meg velük

Esküvői fotó alkalmazás

Légy üdvözölve a világ legszebb esküvői fotó alkalmazásában. Ez egy nagyszerű és stílusos hely az esküvői vendégeid fotóinak és videóinak.

Az esküvői vendégek bármikor feltölthetik az képeiket és te egy kattintással letöltheted az esküvő után.

Letöltés
esküvői fotós

Wedbox Fotó app jellemzői

FOTÓK FELTÖLTÉSE

A Wedbox felületén keresztül az esküvői vendégek megoszthatják a fotóikat és videóikat a nagy napról.

A Wedbox fotó alkalmazás egyedi, különböző és csodálatos pillanatokat rögzít az esküvődről, az igényed szerint. Nézd meg az esküvődet, ahogy az esküvői vendégek látták.

VIDEÓK FELTÖLTÉSE

Az alkalmazás lehetővé teszi hosszabb videók feltöltését, amely tökéletes az esküvői beszédek és egyéb más mulatságos esküvői szokások megosztásához, amelyek az esküvőn történtek. Nagyon kevés másik alkalmazás teszi lehetővé ezt a lehetőséget!

OKOS KATEGORIZÁLÁS

Állíts be tetszőleges kategóriákat az esküvőd előtt és mi ennek megfelelően automatikusan rendezzük a képeket. Adj hozzá tetszőleges kategóriákat, mint fogadás, szertartás, vacsora, tánc, buli vagy bármi ami eszedbe jut.

HÍVD MEG AZ ESKÜVŐI VENDÉGEIDET

Te döntöd el, hogy ki kap hozzáférést a feltöltött tartalomhoz – csak azok esküvői vendégek oszthatják meg, illetve láthatják a fényképeket és videókat, akiket meghívtál az alkalmazásba. Bárkit meghívhatsz, még azokat is akik nem voltak jelen az esküvőn, mert beteg voltak vagy külföldön élnek.

KÖNNYŰ LETÖLTENI

Az esküvő után, egyszerűen egy gombnyomással letölthetsz mindent a számítógépedre. Nem lehet ennél könnyebb!

Regisztrálj most, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

TÖBBNYELVŰ ALKALMAZÁS

Ez az app, az egyetlen többnyelvű esküvői fotó alkalmazás a piacon. Ez azt jelenti, hogy minden esküvői vendég a saját nyelvén használhatja az alkalmazást, független attól, hogy honnan jött.

Így működik a Wedbox Fotó app

esküvő

Hozd létre az esküvődet a Wedbox-on

Küldünk neked egy egyedi esküvői azonosító.

invite your weddingguests

Hívd meg az esküvői vendégeidet

Oszd meg az egyedi esküvői azonosítódat, link-ként, SMS-ben, email-ben vagy a Facebook-on.

esküvői fotó app

A vendégek csatlakoznak & megosztják a fotókat!

Az esküvő után egyszerűen letöltheted az összeset.

Letöltés

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wedbox Fotó app-ot használni?

Ezzel alkalmazással a vendégeid fotókat és videókat tölthetnek az esküvő előtt, közben és után. Az alkalmazás összegyűjti ezeket egy szerveren és te bármikor letöltheted egy gombnyomással.

A fényképek csak azon esküvői vendégek számára elérhetőek, akiket meghívtál az alkalmazásba. Nem lesznek elérhetőek a Facebook-on, az Instagram-on vagy egyéb közösségi felületen, amelyet nem szeretnél.

Hogyan tudom letölteni a fényképeket és a videókat?

Bármikor ingyenesen letöltheted a fényképeket egyesével gyengébb felbontásban. Ha az összeset le szeretnéd tölteni az elérhető legnagyobb felbontásban egy gombnyomással, akkor az app-on belül vásárolnod kell egy csomagot.

Hogyan hívhatom meg az esküvői vendégeket?

Az esküvői fotó alkalmazáson keresztül tudod meghívni a vendégeket az egyedi esküvői kódoddal. Létrehoztunk egy egyszerű és intelligens megoldást, amellyel bárkit meghívhatsz, még az anyukád vagy a nagymamád is könnyen tud majd csatlakozni az alkalmazáshoz.

Mi a költsége az app használatának?

Az esküvői fotó app ingyenes, mind az esküvő előtt, mind pedig közben és utána is. Csak akkor van költséged, ha a lehető legjobb minőségben szeretnéd letölteni a fényképeket. Ez 20 Euro-ba kerül és néhány kattintással megrendelheted az app-ban.

Milyen telefonokat támogat az app?

A Wedbox egy natív mobilalkalmazást fejleszt, amely Android-on és iOS-en elérhető. Ha más eszközöd van, akkor webböngészőből tudod elérni alkalmazást, ahol fel- és letöltheted a képeket és a videókat.

Mennyi ideig elérhetőek a fényképek a Wedbox rendszerében?

A Wedbox az esküvő után 2 hónapig tárolja a feltöltött tartalmakat. Ha azt szeretnéd, hogy tovább elérhető legyen, akkor egy app-on belüli vásárlással 2 évig tudjuk tárolni az esküvőd fotóit és videóit.

Miért más a Wedbox, mint más egyéb megoldás?

A Wedbox célja, hogy egy olyan gyönyörű alkalmazást biztosítson az esküvődhöz, amely a legjobban megfelel a céljaidnak. Ennek az eredménye ez a stílusos fotó alkalmazás, amely egyedülálló a piacon. Mindemelett nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy az app felhasználóbarát és egyszerű legyen.

Ez az egyetlen esküvői fotó alkalmazás a piacon, ami lehetővé teszi hosszabb videók feltöltését, a többnyelvű elérhetőséget illetve a tartalom kategorizálását – 3 fantasztikus és egyedi funkció egy app-ban. Ez a Wedbox.

Mennyire korán érdemes regisztrálni?

Csak rajtad múlik, hogy mikor regisztrálsz, illetve hogy mikor kezded el használni az alkalmazást. Nem lehet korán vagy későn elkezdeni, bármikor megteheted, akár hónapokkal az esküvő előtt. Nincs időbeli korlátozás. Próbáld ki akár most!

Töltsd le a Wedbox esküvői fotó alkalmazását

A Wedbox esküvői fotó alkalmazásnak egyetlen célja van. Egy olyan esküvői mobilalkalmazást biztosítani Neked, amely összegyűjti, tárolja és segít megosztani a legszebb pillanatokat az álomesküvődről – problémák és kompromisszumok nélkül!

Próbáld ki még ma és tapasztald meg, hogyan is működik!

English
English

Mi mások véleménye a legjobb esküvői fotó alkalmazásról!

“Három különböző esküvői fotó alkalmazást is kipróbáltam. Mindegyik gyönyörű volt, de ez az alkalmazás volt a legjobb. Teljesen odavagyok érte.”

★ ★ ★ ★ ★
Cátia Santos 

“Az alkalmazás nagyon felhasználóbarát és ha problémám volt, akkor az ügyfélszolgálat gyorsan segített! :-)”

★ ★ ★ ★ ★
Mette Borrild

“Először is, köszönöm, hogy létrehoztátok a legjobb esküvői fotó alkalmazást. Kipróbáltam sok másikat, de egyértelműen ez a kedvencem.”

★ ★ ★ ★ ★
Steven Rekké

“Lenyűgöző minőségű felbontás! Tökéletes és gyors vásárlási lehetőség az app-ban, relatíve nagyon olcsó, főként az esküvői fotósok áraihoz viszonyítva! HaHa!”

★ ★ ★ ★
-Uncutt

„Az esküvőm még nem történt meg, de nagyon hálás vagyok az ügyfélszolgálatnak, 15 percen belül megoldották a problémámat. Értékelem a gyors segítséget!”

★ ★ ★ ★ ★
Jirishgal 

„Örülök, hogy megoszthattam az esküvő legszebb pillanatait. Nagyon könnyű használni az alkalmazást és feltölteni a fényképeket.”

★ ★ ★ ★ ★
Kerstin Mårtensson