Készítsd el időben az esküvői checklist-et, esküvőszervezés egyszerűen

Esküvői ellenőrzőlista

Az esküvőszervezés ijesztő és fáradtságos feladatnak hangzik, az esküvői ellenőrzőlista egy tökéletes megoldás, hogy felülkerekedj ezeken a nehézségeken. A Wedbox esküvő tervező alkalmazás lehetővé teszi, hogy arra összpontosíts, ami igazán fontos, illetve tökéletes áttekintés biztosít, hogy hol is tartasz most, illetve mivel kell még foglalkozni.

Letöltés

Esküvői checklist jellemzői

esküvői ellenőrzőlista

Személyreszabott checklist

Haladj végig a tipikus esküvői feladatokon az esküvői app segítségével és szervezd meg az esküvődet. Az alkalmazás egy könnyen követhető sablont kínál a korábbi felhasználok tapasztalatai és Te igényeid alapján.

esküvői ellenőrző lista

Könnyű priorizálni

Egy jó esküvői ellenőrzőlista segít abban, hogy magabiztosan tervezhesd meg az esküvődet. Az esküvői checklist havi bontásban elérhető, így egyszerűbb kezelni és áttekinteni. Nem kell aggódnod, hogy elfelejtesz valamit. Igény szerint beállíthatod és szerkesztheted, hogy mi az ami fontos.

esküvői checklist

Tippek és beszállítók

Az alkalmazás esküvői ötleteket és beszállítókat ajánl a esküvő tervezési folyamatban. A Wedbox tervező alkalmazás megtalálja a legközelebbi esküvői beszállítót. Csak rajtad múlik, hogy használod-e ezeket az esküvő tervezési tippeket.

Notes and inspiration v2

Jegyzetek és inspiráció

Az esküvő inspirációk egy kattintással elérhetőek, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Az tervező app esküvői ötleteket és inspirációkat kínál, az esküvői helyszíntől, az esküvői ruhákon át az esküvő dekorációig. Legyen az esküvői menü vagy csináld magad (DIY), itt a lehetőség, hogy felfedezd a legjobb lehetőségeket.

esküvői todo

Kövesd nyomon a folyamatot

Az app áttekintő, avagy összefoglaló oldala átfogó képet ad, hogy hol tartasz a esküvő tervezésben. Láthatod, hogy mi az amit befejeztél és mi az amivel még foglalkozni kell. Minden egy helyen összesítve, esküvői ellenőrzőlista, vendéglista, költségvetés és visszaszámláló.

esküvői todo lista

Értesítések

Az alkalmazás igény szerint értesítéseket küld az új vagy elvégzendő feladatokról, így biztosítva, hogy ne felejts el semmit, ami fontos lehet az esküvőszervezésnél. Kövesd nyomon az esküvődet a Wedbox-al, így biztos nem siklasz el egyetlen fontos részlet felett sem.

Oszd meg az esküvői ellenőrzőlistát partnereddel

Nagyon sok dolgot kell figyelembe venni az esküvő tervezésnél, legyen az dátum, az esküvői helyszín, az esküvői dekoráció vagy bármilyen kisebb-nagyobb részlet a nagy nappal kapcsolatban. Miért nem osztod meg az esküvői checklist-et a partnereddel. A Wedbox esküvő tervező app segítségével mind a ketten hozzáfértek az ellenőrzőlistához, valamint alkalmazás egyéb funkcióihoz. Tapasztalják meg együtt, hogy milyen szórakoztató együtt tervezni az álomesküvőtöket.

Letöltés
esküvőszervező

Mit mondanak más felhasználók a Wedbox-ról

„Nagyszerű, könnyen érthető, nem bonyolult és mindent tartalmaz amire szükséged van.”

★ ★ ★ ★ ★
Nikki Malcolm 

„Tökéletes elfoglalt pároknak esküvő tervezéshez, hogy nyomon követhessék az esküvői költségvetést és a részleteket.”

★ ★ ★ ★ ★
kimrxxx

 

“Teljes költségvetési kontrol az esküvőhöz. Egyedi esküvői todo lista. Minden egy helyen. nagyszerű esküvői app!”

★ ★ ★ ★ ★
Carmen Schulz

Próbáld ki a Wedbox esküvői ellenőrzőzőlistát

A esküvő tervező alkalmazás több mint 300.000 Wedbox által tervezett esküvő tapasztalataira támaszkodva kínálja a legjobb esküvői ellenőrzőlistát.

Ingyenes alkalmazás – Kezd el most!

English
English